České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

Sedmičková reprezentace na turnaji v Amsterodamu

Sedmičková reprezentace se v rámci přípravy na ME zúčastnila světoznámého mezinárodního turnaje Amsterdam 7′s. Význam tohoto tradičního turnaje ještě stoupl poté, co byl vybrán jako jeden ze čtyř turnajů první ženské Světové série. Ženská část turnaje se tak stala jeho nejsledovanější kategorií (a v hodnocení fanoušků i nejoblíbenějším turnajem celé Světové série). Naše dívky starovaly v otevřené kategorii, ale i ta byla obsazena velmi silně, protože i další země vzaly tuto příležitost jako přípravu na ME. Tým měl možnost sehrát utkání i se svými budoucími soupeřkami ze základní skupiny ME. české hráčky většinu utkání prohrály, některé ovšem těsně, takže doufáme, že do blížícího se ME doladí formu. Přínosem jistě byla možnost sledovat hráčky absolutní světové špičky v utkáních Světové série.

Výsledky českého týmu:

sobota
Česká republika – Belgie 5 : 22
Česká republika – Tabu Soro International (výběrový tým ze švédských, norských a ugandských hráček) 24 : 10
Česká republika – Gruzie 5 : 7

neděle
Česká republika – Švýcarsko 5 : 26
Česká republika – Paname United (výběr střední Francie) 0 : 27

Hráčky ČR 7 v Amsterodamu

Hlaváčová Martina
Čuprová Pavlína
Charvátová Ester
Hladilová Klára
Korniová Eva
Bubáková Kateřina
Krütznerová Sandra
Rousová Kamila
Sládková Radana
Šimánková Šárka
Vrbacká Kateřina
Zítková Alexandra

« »