České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

Vydra vítězí v Soutěži XV

V sobotu se v Petrovicích hrálo poslední neúplné kolo Soutěže XV. Neúplné vzhledem k tomu, že tým Plzečan se opět nedal dohromady a musel vzdát utkání se Spatrou. Ta si tak připsala kontumační vítězství a zajistila si druhou příčku tabulky. Celkové vítězství v soutěži už měla i před posledním kolem jisté Vydra – takže Pepřeslav hrála jen o čest a slávu. Ale svým nasazením předvedla, že v ragby (jak všichni víme) jde nejen o výsledek, ale především o hru.
Vydra dorazila se značně pozměněnou sestavou, když několik klíčových hráček bylo zraněno nebo mělo pracovní či studijní povinnosti. V jejích řadách tak nastoupilo šest „novicek“. I tak Vydra bojovala a kromě úvodních minut utkání kladla tuhý odpor.
Zranění se nevyhla ani Pepřeslavi, nicméně její konsolidovanější tým hrál na plné pecky a postupně zvyšoval náskok.
Pepřeslav – Vydra 46 : 0
(poločas 17 : 0)
body:
Barbora Bendová 16 (2 x P, 3 x KP)
Adriana Krütznerová 15 (3 x P)
Hanka Erika Radochová 10 (2 x P)
Zuzana Steppanová 5 (P)

Vydra zvítězila v celé soutěži a její kapitánka Kamila Rousová převzala pohár pro vítězky z rukou reprezentačního trenéra Richarda Krütznera.

Konečná tabulka:

Společná fotka Pepřeslavi a Vydry po utkání:

Vydří radost:

« »