České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

Pátý turnaj 1. série, 11. 10. Petrovice

Na páté turnaji 1. série v Petrovicích překvapila svým výkonem především Plzeň, která skončila druhá a i ve finále silně potrápila vítězné Petrovice B. Dalším překvapením byla konečně se zvedající Slavia. Její marodka skončila a hned to bylo znát. Do hry po zranění naskočily tři její rychlé hráčky a Slavia se tak v tomto ročníku premiérově probojovala až na třetí místo, které ovšem získala až v prodloužení. Naopak obrovský propad zaznamenala dosud výborná Tatra. Té turnaj vůbec nevyšel a skončila předposlední. Nicméně díky vynikajícím výsledkům z minulých turnajů udržela celkovou druhou příčku a na jaře tak bude bojovat v postupové skupině A o návrat do nejvyšší soutěže.

Utkání v základních skupinách:

Skupina A
RK Petrovice B – RC Sedlčany 33 : 0
1. RC Slovan Bratislava – RC Sedlčany 28 : 5
1. RC Slovan Bratislava – RK Petrovice B

Skupina B
RC Tatra Smíchov – RC Slavia Praha 15 : 22
RC Plzeň – RC Slavia Praha 36 : 19
RC Plzeň – RC Tatra Smíchov 21 : 12

Boje o pořadí:
O 5. místo
RC Tatra Smíchov – RC Sedlčany 31 : 5

O 3. místo
1. RC Slovan Bratislava – RC Slavia Praha 12 : 17 v prodloužení (12 : 12 v normální hrcí době)

Finále
RC Plzeň – RK Petrovice B 15 : 26

Celkové pořadí 1. série po podzimu (pouze bodově, bez uvedení rozdílu skóre, které by určilo přesné pořadí na 4. a 5. místě):
1. RK Petrovice B 41
2. RC Tatra Smíchov 35
3. RC Plzeň 26
4. – 5. RC Sedlčany 18
4. – 5. 1. RC Slovan Bratislava 18
6. RC Slavia Praha 12

« »