České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

Soutěž žen XV: Vydra – Petroučany

V sobotu 8. 11. proběhlo poslední podzimní kolo Soutěže žen XV. Na hřišti Dragonu Brno se utkaly týmy VyDry (Vyškov a Dragon, dále Zlín, Plzeň a Slovan Bratislava) a Petroučan (Petrovice, Přelouč a Říčany). Výkop byl v 15,00.
Sehrané hráčky VyDry měly celou dobu navrch a jasnou územní převahu. Petroučany vyhrávaly většinu standardních situací a hrozily v individuálních průnicích, nicméně ani jeden se jim nepodařilo dotáhnout do konce. Naopak VyDra svou disciplinovnou hrou, precizní obranou a trvalým presinkem tlačila Petroučany i přes ztráty standardek neustále na jejich polovinu. A tam pak bodovala.
V Brně po dvou týdnech řádně zapršelo a vzhledem k rozbahněnému terénu souhra vázla a míče padaly na obou stranách. Ale utkání bylo maximálně bojovné.
V sedmé minutě prvního poločasu pokládala za VyDru Natálie Malinovská z Plzně. Potom Petroučany opět jakžtakž vyrovnaly hru, ale v posledních vteřinách prvního poločasu pokládala za VyDru reprezentantka Pája Čuprová z Vyškova a sama přidala i dva body za kop po pětce.
Minutu po začátku druhého poločasu dotáhla akci Vydry až k pětce zase Pája Čuprová. Ve zbytku utkání většinou tlačila VyDra, Petroučany hrozily z individuálních protiútoků. Ale bodovat se už nepovedlo ani jedné straně.
VyDra – Petroučany 17 : 0 poločas 12 : 0
body za VyDru:
pětky: Natálie Malinovská, Pavlína Čuprová 2
kopy po pětce: Pavlína Čuprová

« »