České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

Francie USA 13 : 0

V Orléansu na stadionu Marcela Garcina se v prvním z letošních dvou podzimních zápasů utkala Francie s Women Eagles. Oba týmy nasadily mladé hráčky a na hře to bylo trochu znát. Více než o pohledné ragby se jednalo o urputnou bitvu ve středu hřiště. Ani jednomu týmu se příliš nedařila kombinace a tak se hlavně bojovalo o každý metr. Francouzky bodovaly z kopů po chybách Američanek a jediná udělená pětka byla pětka technická, opět po chybě bránících Eagles. Francouzky si tedy připsaly první vítězství v sérii. Další utkání se hraje v sobotu v Paříži. Oba týmy mají mezi tím naplánované společné tréninky, což by mělo prospět jak hráčkám, tak jejich realizačním týmům, které se od sebe navzájem mohou leccos naučit.

21. 11. 2012, 19,00 hod
Francie – USA 13 : 0
Stade Marcel Garcin, Orléans

« »