České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

8. turnaj II. ligy žen

8. turnaj II. ligy se hrál na pražské Spartě. Hostil ho tým RC České Budějovice, což je ale ve skutečnosti pražský tým Prague’s Cats, který neměl na začátku soutěže registraci a tak využil možnosti hrát pod hlavičkou registrovaných Českých Budějovic.

RC České Budějovice – RC Říčany 17:7
RC Havířov – TJ Sokol Mariánské hory 7:26
RC Sedlčany – RC Říčany 5:12
RC České Budějovice – TJ Sokol Mariánské hory 10:0
RC Havířov – RC Říčany 17:7
RC Sedlčany – TJ Sokol Mariánské hory 15:14
RC České Budějovice – RC Havířov 12:0
RC Říčany – TJ Sokol Mariánské hory 19:5
RC České Budějovice – RC Sedlčany 22:5
RC Havířov – RC Sedlčany 15:10

V turnaji zvítězily České Budějovice před týmem Říčan, Havířovem, Ostravou a Sedlčany. Stále se zlepšující Říčany odehrály velmi dobrý turnaj, naopak dosud vedoucí Havířov má dlouhodobě zraněnou svou klíčovou hráčku Nelu Veselou a zvolna o svůj náskok přichází.

Před a po turnaji byla odehrána přátelská utkání mezi nově vznikajícími týmy z Kralup, Pardubic a Plzně, obnoveným týmem ze Zlína a mixem pražských hráček, jehož základem bylo béčko Prague’s Cats. Utkání měla velmi slušnou úroveň s přihlédnutí k tomu, kolik herních zkušeností hráčky mají. Některé týmy mají v plánu se již od podzimu zapojit do pravidelných soutěží. Těšíme se na ně!

« »