České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

Ragbyová kráska Deníku

Druhý ročník Ragbyové krásky Deníku proběhne v několika kolech. První právě začalo. Na email: david.nejedly@denik.cz můžete do půlnoci soboty 7. února posílat své nominace (fotografii ragbistky a kontakt na ni). Ze soutěže je vyřazena pouze loňská vítězka Martina Douděrová.

Poté komise složená z pracovníků Deníku, České rugbyové unie a partnerské firmy Konektor vybere dvanáctku finalistek. Po loňských mrzutostech spojených s rozdílným charakterem snímků, jsme se letos rozhodli pro zajištění jejich jednotné tváře. Fotograf firmy Konektor objede všechny vybrané a zajistí jim profesionální a hlavně stejné portréty.

Snímky odtajníme 17. února na webu www.denik.cz, kde bude pro finalistky hlasovat široká čtenářská veřejnost.

Poslední fáze bude slavnostní. Anketa Ragbista roku pozná historicky druhou Ragbyovou krásku Deníku. Vyhlašovat se bude 2. března v Kulturním centru Novodvorská.

« »