České Rugby Ženy

Tento web je neoficiální a informace a výsledky zde uváděné jsou občas zveřejněné dříve, než došlo k jejich kontrole a oficiálnímu schválení Českou rugbyovou unií.

Mohou tedy obsahovat drobné nepřesnosti. Pro čistě oficiální informace se musíte vrátit zpět na hlavní stránky České rugbyové unie.

Petroučany – Vydra 0 : 27

V neděli 11. 10. se odehrálo v Petrovicích druhé kolo letošní Soutěže XV. Domácí Petroučany přívítaly na svém hřišti Vydru. Pro Vydru to bylo první podzimní utkání a představila se ve slušné formě. Petroučany, pronásledované marodkou, se opět většinu utkání bránily, ale neubránily. Zatímco v roji byly oba týmy rovnocenné, v útoku Vydra řádila. Reprezentantky Kamila Rousová na mlýnovce, Pája Čuprová na útokovce. Saša Zítková na tříčtvrtce a slovenská reprezentantka Lucia Bohušová, která nabíhala do útoku z pozice zadačky, byly oporou a motorem útočných akcí. Posledně jmenované se dokonce povedl hat-trick! Nicméně pochvala patří celému útoku.
I Petroučany se několikrát dostaly do slibné akce, ale nikdy ji nedokázaly dotáhnout do konce. Jejich nejlepší hráčkou v tomto utkání byla Hanka Erika Radochová.

Petroučany – Vydra 0 : 27
(poločas 0 : 15)

Body za Vydru:
Kamila Rousová 5 (pětka)
Aneta Vrbacká 5 (pětka)
Lucia Bohušová 15 (3x pětka)
Pavlína Čuprová 2 (kop po pětce)

11. 10., výkop 15,00
hřiště RK Petrovice

Aktuální pořadí Soutěže XV:

V příštím kole se v neděli v Brně utkají Vydra a Spatria. Jde o souboj neporažených, takže vítězky stanou v čele tabulky!

Pavlína Čuprová z Vydry zkouší obejít Sentu Müllerovou z Petroučan.
Foto Miloš Březina.

« »